220-1101 exam questions

CompTIA A+ Best Exam Method: Latest 220-1101 dumps

CompTIA A+ Best Exam Method: Latest 220-1101 dumps

The latest 220-1101 dumps contain 393 latest exam questions and answers, and provide PDF and VCE learning methods, light and simple! The best CompTIA A+ exam solution worth using.

The latest 220-1101 dumps have been sorted out, audited, and actually verified by the CompTIA A+ solution team. They are true and effective. They meet the candidate certification exam requirements and are guaranteed to pass the exam 100%!

Using the latest 220-1101 exam questions and answers with PDF and VCE, please download the Latest 220-1101 dumps: https://www.lead4pass.com/220-1101.html.

Share some CompTIA A+ 220-1101 dumps exam questions for free

FromNumber of exam questionsAssociated certificationOnline DownloadLast update
Lead4Pass15A+,CySA+220-1101 PDF220-1101 dumps
New Question 1:

A user reports a cell phone is getting hot. Which of the following is MOST likely to be possible causes? (Select THREE).

A. Using the device as a Wi-Fi hotspot

B. A cracked screen

C. A failing battery

D. Less than 15% free storage space on the phone

E. Privileged control

F. Recurring prompts to install OS updates

G. Granting too many application camera permissions

H. Too many open applications

Correct Answer: ACH

New Question 2:

A hardware technician is configuring a laptop, and the network administrator requires the network settings to be static. The technician successfully pings the servers by IP address but cannot ping the UNC path. Which of the following is the cause of this issue?

A. Domain Name System

B. Gateway

C. Subnet

D. IP address

Correct Answer: A

New Question 3:

New memory modules were installed in several Windows desktops but some users are still reporting performance issues. Upon investigation, a systems administrator notices the desktop has not recognized the new memory modules. Which of the following should the systems administrator perform to help resolve this issue?

A. Configure appropriate settings within the BIOS

B. Replace the RAM

C. Modify the boot. ini file.

D. Install the required drivers through the Control Panel

Correct Answer: A

New Question 4:

A technician recently discovered me root cause of an application error that several users have been experiencing. The technician updated the configurations on the affected machines and verified full functionality was restored for all users, which of the following actions should the technician perform NEXT?

A. Write a knowledge base article in the ticketing software to expedite future Incidents.

B. Submit a bug report to the developer of the application, along with the steps taken to resolve the issue.

C. Work with the developer to proactively collect the application logs to identify future errors of this type.

D. Send an email communication to the company about the issue and the steps taken to resolve it.

Correct Answer: A

CompTIA 6-Step Troubleshooting Process:

1.

Identify the problem.

2.

Establish a theory of probable cause. (Question the obvious)

3.

Test the theory to determine the cause.

4.

Establish a plan of action to resolve the problem and implement the solution.

5.

Verify full system functionality and if applicable implement preventative measures.

6.

Document findings, actions, and outcomes.

New Question 5:

A user submits a help desk ticket regarding a smartphone that will no longer accept its charging cable. The assigned technician notices the phone does not have a protective case, and the user constantly transports the phone in a pocket. The technician attempts to use a secondary charger, but the cable falls out of the phone. Which of the following is the MOST likely cause of the issue?

A. The phone requires a firmware update to address charging issues.

B. The charge port contains foreign objects, such as lint.

C. The phone\’s battery has swelled, preventing the utilization of the charge port.

D. The phone has experienced water damage, thus the battery is not charging.

Correct Answer: B

New Question 6:

A user creates a support ticket to report a conference room projector that does not work. The user says that even though the provided cables are being used, the projector screen shows the following error message:

No signal input

Which of the following describes the FIRST action that should be taken?

A. Verify that the projector is turned on.

B. Verify that the user is using an approved OS.

C. Replace the projector bulb.

D. Check the video cable and replace it if necessary.

Correct Answer: D

The most common reason you may be seeing the “No Signal” message is: The projector and the source device are not connected correctly.

New Question 7:

A customer\’s laptop display has suddenly become very dim. The image of the display can only be seen with a bright, external light, as adjusting the brightness/contracts controls does not cause much change.

Which of the following components MOST likely needs to be replaced?

A. LCD panel

B. Inverter

C. Video card

D. Digitizer

Correct Answer: B

New Question 8:

A user reports issues with a smartphone after dropping it. The icons on the screen all look normal, but when the user touches the email icon, for example, nothing happens. Which of the following is MOST likely the cause?

A. Digitizer issues

B. Overheating

C. Broken screen

D. Malware

Correct Answer: A


New Question 9:

A technician is dispatched to troubleshoot a slow performance issue on a PC. Upon arrival, the technician immediately opens Task Manager and sees that CPU and RAM performance are within normal ranges. The technician then checks and verifies the speed and duplex settings and performance on the network card. The technician then temporarily disables the antivirus to see if performance is affected, and it is not. After re-enabling the antivirus, which of the following is the NEXT best stop for the technician to take?

A. Check to see if insufficient hard drive space is causing the issue

B. Update the operating system, drivers, and firmware on the PC

C. Log into the PC with another user profile and test the performance

D. Shut down the PC, unplug the power for 30 seconds, and then boot the PC

Correct Answer: A


New Question 10:

A user accidentally spills liquid on a laptop. The user wants the device to be fixed and would like to know how much it will cost. Which of the following steps should the technician take NEXT to verify if the device is repairable before committing to a price? (Choose two.)

A. Remove the case and organize the parts.

B. Document the screw locations.

C. Search the Internet for repair tutorials.

D. Consult colleagues for advice.

E. Place the device in rice for a few days.

Correct Answer: AB

New Question 11:

A systems administrator receives a notification from the RAID controller that the RAID 5 array is degraded. Upon logging into the server, the administrator sees that on local disk 0, physical disk 2 has failed. Which of the following is the BEST course of action to take to resolve the problem?

A. Schedule system downtime and replace physical disk 2. Wait until the array is rebuilt and confirm in the RAID controller that the system is no longer degraded.

B. Immediately replace the physical disk 2. Wait until the arrays are rebuilt and confirm in the RAID controller that the system is no longer degraded.

C. Delete logical disk 0 and manually configure a new RAID array only using the known- good working drives. Wait until the array is rebuilt and confirm in the RAID controller that the system is no longer degraded.

D. In the controller, convert the RAID 5 array to RAID 0 array to avoid system downtime. Wait until the array is rebuilt and confirm in the RAID controller that the system is no longer degraded.

Correct Answer: A

New Question 12:

Which of the following cloud computing concepts provides the ability to scale services as needed to accommodate changes?

A. Measured service

B. On-demand

C. Rapid elasticity

D. Resource pooling

Correct Answer: C

Reference: https://www.techopedia.com/definition/29526/rapid-elasticity

New Question 13:

A technician is setting up a new desktop computer and will be installing the hard drive directly on the motherboard without using cables to connect it. Which of the following will the technician be installing?

A. Thunderbolt

B. eSATA

C. M.2

D. SCSI

Correct Answer: C

New Question 14:

An end user wants to have a second monitor installed on a laptop. Which of the following would allow a technician to configure the laptop to show both screens once the cable is connected?

A. Plug an external monitor into the USB port.

B. Use the Fn and function key combination

C. Adjust the monitor display settings.

D. Enable DisplayPort.

Correct Answer: C

New Question 15:

A remote user called the help desk to report a notification indicating there is limited or no connectivity. The user can access local file folders and other local machines but none of the organization\’s servers or network items. Web pages do not appear to function either. Which of the following is the MOST likely cause of the issue?

A. The user\’s internet connection is down.

B. The user\’s domain account is locked out.

C. The user\’s switch has stopped working.

D. The user\’s IP address needs to be renewed.

Correct Answer: D


CompTIA A+ Certification: Important certification covers Mobile Devices, Networking Technologies, Hardware, Virtualization, and Cloud Computing!

Take this practice session to learn about the latest 220-1101 exam questions and answers to help you improve your professional skills! Help you learn more about the latest CompTIA A+ certification exam!

Now download CompTIA A+ Best Exam Method: Latest 220-1101 dumps https://www.lead4pass.com/220-1101.html (393 Q&A), use PDF or VCE to help you learn easily,
Successfully pass the CompTIA A+ certification exam.

Latest Lead4Pass 220-1101 dumps for CompTIA A+ 2023

comptia a+ 220-1101 exam 2023

Lead4Pass 220-1101 dumps contain 349 latest exam questions and answers and are the best option for CompTIA A+ 2023.

Inform CompTIA A+ candidates: 220-1001: October 20, 2022 Retirement.

CompTIA A+ candidates can take the 220-1101 certification exam from April 2022. Those who take the 220-1001 exam in 2019 need to prepare for a new exam (220-1101 Exam) this year. In order to solve the 2023 CompTIA A+ exam, Lead4Pass released the latest 220-1101 dumps: https://www.lead4pass.com/220-1101.html, guaranteeing you 100% pass the exam.

Share some Lead4Pass 220-1101 dumps exam questions online for free:

Number of exam questionsExam nameExam codeLast updated
15CompTIA A+ Certification Exam: Core 1220-1101220-1001 dumps
QUESTION 1:

A technician is upgrading a legacy wireless router for a home user. After installing the new router and configuring the SSID to be the same, none of the devices will connect to the network.

Which of the following should the technician check NEXT?

A. OHCP pool configuration

B. MAC filtering list

C. Wireless protocol settings

D. ONS servers

Correct Answer: B

QUESTION 2:

Several users who share a multifunction printer in an office have reported unintended, thin, vertical lines that cover the entire height of every page printed from the printer.

Which of the following steps should a technician complete in order to MOST likely resolve this issue?

A. Replace the printer paper with a new ream.

B. Clear the print spooler on each computer.

C. Reinstall the printer driver on each computer

D. Perform the drum-cleaning procedure.

Correct Answer: D

QUESTION 3:

A user’s computer is not receiving a network connection. The technician confirms that the connection seems to be down and looks for the user’s port on the patch panel. The port and patch panel are not labeled.

Which of the following network tools should the technician use to identify the port?

A. Network tap

B. Punchdown tool

C. Toner probe

D. Crimper

Correct Answer: C

Explanation

Explanation/Reference:

Toner Probe Many cable testers also incorporate the function of a toner probe, which is used to identify a cable from within a bundle.

This may be necessary when the cables have not been labeled properly. The tone generator is connected to the cable using an RJ45 jack and applies a continuous audio signal on the cable. The probe is used to detect the signal and follow the cable over ceilings and through ducts or identify it from within the rest of the bundle.

QUESTION 4:

A technician is configuring a workstation to be used as a VM host. After installing the necessary software, the technician is unable to create any VMs.

Which of the following actions should be performed?

A. Disable the BIOS password.

B. Enable TPM.

C. Enable multithreading.

D. Enable Fast Startup.

Correct Answer: B

Explanation

Explanation/Reference:

If you want to install Windows 11 on a virtual machine using Hyper-V, you will have to use a “Generation 2” VM and enable the “trusted platform module” (TPM) and Secure Boot options. Otherwise, the OS won’t install.

Starting with Windows 11, Microsoft is changing the system requirement and making TPM 2.0 and Secure Boot a prerequisite to perform an in-place upgrade or clean install the new version on any device. This is in addition to the new 4GB of RAM and at least 64GB of storage.

quoted from here:
https://pureinfotech.com/enable-tpm-secure-boot-hyperv-install-windows-11/
Furthermore, Multithreading is not a requirement for hyper-v hosting.

QUESTION 5:

A company just bought a printer capable of automatically printing on both sides of the paper After installation, however, the technician can only print on both sides of the paper manually.

Which of the following should the technician do to fix the issue?

A. Install the most recent firmware upgrade available for the printer.

B. Contact the vendor for a hardware replacement.

C. Reinstall the printer software and drivers, and then restart the printer.

D. Read the installation manual and configure duplex settings.

Correct Answer: D

QUESTION 6:

A user submitted a support ticket that states all of the printouts from a laser printer appear to have double images imposed on them. A review of past printer support tickets shows that the maintenance kit has not been installed in more than a year.

Which of the following printer consumables is MOST likely causing the issue?

A. Separation pad

B. Transfer roller

C. Ink cartridge

D. Fuser

Correct Answer: D

Explanation

Explanation/Reference:
https://www.vingle.net/posts/4651722

QUESTION 7:

An organization maintains various record types, including health and criminal justice records. Which of the following cloud environments is the organization MOST likely to use to limit the attack surface?

A. Public

B. Hybrid

C. Community

D. Private

Correct Answer: D

QUESTION 8:

Which of the following describes the main difference between T568A and T568B cabling standards?

A. The T568B data transfer rate is higher than T568A.

B. The green and orange cables are interchanged.

C. T568A is used in blue cables, and T568B is used in green cables.

D. The standards use different cable connectors.

Correct Answer: A

QUESTION 9:

A technician is replacing a ribbon on a printer that produces faded text and Images when priming. Which of the following types of primers is the technician working on?

A. Impact

B. Inkjet

C. Laser

D. Thermal

Correct Answer: D

QUESTION 10:

A user on the marketing team uses various multimedia applications that consume a lot of memory. The user needs to install more RAM to run these applications effectively. When the user opens the computer case, the user sees four slots in two sets of colors.

Which of the following memory types is MOST likely required?

A. Dual-channel

B. Triple-channel

C. Single-channel

D. Quad-channel

E. Error correction code RAM

Correct Answer: A

QUESTION 11:

A system administrator has been tasked with allowing SMTP traffic through the system’s host-based firewall. Which of the following ports should the administrator enable?

A. 23

B. 25

C. 80

D. 161

Correct Answer: A

QUESTION 12:

The Chief Executive Officer wants to ensure company data is stored in a manner that provides the company with complete control over how the data is managed.

Which of the following is the BEST cloud deployment model for this request?

A. Community

B. Hybrid

C. Public

D. Private

Correct Answer: D

QUESTION 13:

A help desk technician has been tasked with installing an IP phone in a small office with an unmanaged switch. When connected to an RJ45 receptacle, the phone does not boot.

Which of the following is the QUICKEST way to resolve this issue?

A. Upgrade the Ethernet cable to the latest specification.

B. Replace the phone.

C. Install a PoE injector.

D. Change ports on the switch.

Correct Answer: C

Explanation
Explanation/Reference:
https://intellinetnetwork.eu/pages/what-is-a-poe-injector

QUESTION 14:

A user sends a print job to a network printer, and the print job uses double the amount of paper as expected. Which of the following should the user configure to get the expected result?

A. Duplex

B. Collate

C. Landscape

D. Transparency

Correct Answer: A

QUESTION 15:

Which of the following is a method that can be used to securely connect a remote user’s laptop to a corporate server?

A. WAN

B. VPN

C. SSL

D. DHCP

Correct Answer: B


We all know that CompTIA A+ launches a new certification exam code every three years, and there will be some new technical content releases, the latest CompTIA A+ certification exam 220-1101.

Lead4Pass released a brand new 220-1101 exam questions and answers in 2023, and it has been verified by a team of experts. It is true and effective. Welcome to download 220-1101 dumps: https://www.lead4pass.com/220-1101.html, Get the latest and complete 220-1101 exam questions and answers to help you prepare for the exam.